Repossession in vijf tracks

 

Dit weekend kunnen fans van 90’s hardcore- en gabbermuziek hun hart ophalen op Repossession in Kompass. Artiesten als CJ Bolland, Miss Djax, Bountyhunter, maar ook Catscan en TWAN zullen daar het beste van zichzelf geven. Onvoorbereid richting Kompass trekken zou in dit geval simpelweg onverantwoord zijn, wij kozen dus vijf tracks om je oren en tikker enigszins te helpen voorbereiden op de waanzin van Repossession! 

TWAN – Jawless Jack

TWAN zit zelf in de organisatie van Repossession (alsook in die van Rimbu, dat andere weinig subtiele maar steengoede event in Kompass). Waar je hem ook aan het werk ziet, zijn sets behoren steevast tot de hardste van de avond. Gezien zijn achtergrond in de hardcorewereld zijn wij dan ook zeer benieuwd naar wat hij tijdens zijn 90’s-set uit zijn hoed zal toveren. Wie meer over TWAN en zijn allesvernietigende muziek wil weten kan hier een recent interview met hem lezen. Geniet ondertussen van zijn industrial sloophamer Jawless Jack

Miss Djax Ft. Human Resource & Marshall Masters - Don't Touch That Stereo

Miss Djax is afkomstig uit Nederland en draait al behoorlijk lang mee in de scene. Verwacht loeiharde oldschool techno en een verschroeiend aantal beats per minuut. Wij zagen haar aan het werk enkele edities van Rimbu geleden en kunnen je garanderen dat ze de perfecte oldschool-set weet af te leveren, hoe kan dat ook anders als je tracks als Don't Touch That Stereo op je naam hebt staan!

The Prodigy - No Good (CJ Bolland Remix)

CJ Bolland is dan weer een Belgische technopionier, die groot werd met tracks als Camargue (gemaakt in samenwerking met The Advent en recentelijk nog geremixed door artiesten als Maceo Plex en Enrico Sangiuliano) en Sugar Is Sweeter. Éen van onze persoonlijke favorieten is zijn hyperactieve, acidgedreven remix die hij maakte voor No Good van The Prodigy

Bountyhunter – Woops

Stefan Melis, ofte Bountyhunter is ook afkomstig uit België en draait eveneens al mee sinds de 90’s. Hij releasete regelmatig op het toonaangevende Bonzai Records en werkte samen met artiesten als Yves Deruyter en Franky Jones. Deze Woops geeft je alvast een voorproefje!

Catscan - Cr8tiv Counter

Miss Djax is niet de enige noorderbuur die op de line-up te vinden is. Ook Bart Kok, beter bekend als Catscan, komt een set spelen. Als een hardcore-icoon als Kok op de line-up staat met een speciale gabber-set dan kun je ervan op aan dat het gaat stuiven. Wie ons niet gelooft moet simpelweg Cr8tiv Counter eens opleggen.