Poldoore presenteert Forevermore

Dit jaar nog loste Leuvenaar Poldoore zijn derde langspeelalbum: Mosaic (lees hier ook het interview hieromtrent). Hierop focuste hij zoals steeds vrij sterk op samplen, al beheerst hij de kunst van het samplen beter dan ooit tevoren. Vandaag brengt de man een nieuwe EP uit, waarop hij qua productiestijl een nieuwe koers uitvaart. 

Op Forevermore zijn er dit keer geen samples te horen, de tracks zijn volledig eigen producties die bovendien ook door Poldoore zelf gemixt en gemasterd werden. Ook het artwork en zelfs de promo zijn compleet eigenhandig gemaakt. Qua stijl gaat het nog steeds om chille beats, die in tegenstelling tot zijn eerdere werk echter minder toeneigen naar hip-hop-achtige boombap maar eerder naar atmosferische trip-hop à la BonoboEmancipator of Metaform.

Voor dit album werkte Poldoore samen met een aantal gastartiesten, waaronder de Fin Kupla, de Zwitser Ruck P en Fransman Nymano (check van hem zeker ook het heerlijke Fireworks). Drie andere tracks zijn dan weer helemaal solo. Na een eerste luisterbeurt zijn wij vooral fan van Night Sky en Diamond Dust, waarin een saxofoon extra leven toevoegt aan de lome beats. Forevermore is vanaf heden te koop en kan je ook op YouTube beluisteren, oordeel dus vooral zelf!