Fuzz Five #90 - Axel Haube

De 90e Fuzz Five is er eentje van Axel Haube. Van zijn 16e actief in het Antwerpse nachtleven en ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde als promotor, dj en producer in de diamantstad. Onder andere Marco Faraone, Fur Coat en Dominik Eulberg passeerden al op zijn eigen feestconcept, Kabaal. De laatst geplande editie met Konstantin Sibold werd jammer genoeg verplaatst omwille van COVID-19 en staat nu gepland voor 28 november. Maar Axel, welke 5 tracks heb je voor ons in petto?

1. Boris Brejcha - Lost Memory 

Ugur Akkus liet me deze plaat een aantal jaren geleden horen als een van zijn favoriete nummers. Ik was echt van mijn sokken geblazen hoe prachtig deze track in elkaar zit. In 2014 speelde ik toen ook voor de eerste keer op Extrema Outdoor en dit was mijn laatste track op de afterparty op de camping. Sindsdien speel ik deze plaat nog regelmatig maar ik hou deze voor bijzondere momenten. Staat wel bovenaan mijn spotify playlists!

2. Caribou - Can’t Do Without you (Tale Of Us remix) 

Toen ik net voor de lockdown een van mijn laatste gigs speelde in een uitverkochte Club Vaag met Extrawelt, haalde ik deze topper nog eens boven. Perfecte closing track voor die avond dacht ik om 7 uur in de ochtend! Als closing track probeer ik altijd te zoeken naar iet wat specialere nummers met heel veel emotie. 

3. Rekorder 6.1 

Dit was een van mijn eerste vinyl platen back in the days. Rekorder is/was een platenlabel van Bodzin en Huntemann. 6.1 van de Rekorder series van de heren is altijd mijn favoriet geweest van hun en leg ik graag af en toe nog eens op thuis. Wie weet speel ik deze nog wel eens als we terug mogen gaan feesten.

4. Woo York - Poseidon 

Deze 2 mannen heb ik vorig jaar nog op mijn eigen event ‘Kabaal’ als headliner gehad. De Live set die ze daar hebben neergezet was waanzinnig! Dit nummer is écht een knaller en leuke opening track voor een set voor mij. Woo York zijn ongelooflijk goeie producers en live act. Als je er niet was op Kabaal, kan ik je zeker aanraden om hen eens te checken als de mogelijkheid zich voordoet! 

5. Stephan Bodzin - Kerosene 

Stephan Bodzin is mijn all-time hero. Moet ik daar nog extra uitleg bij geven? Hij heeft me echt altijd al kunnen boeien sinds ik mij ben beginnen verdiepen in elektronische muziek. Deze plaat kwam uit op z’n eigen label Herzblut. Doet me terugdenken aan de tijd dat ik als 16 jarige snotaap voor de eerste keer in de main room van Café d’Anvers mocht spelen.  

Artiesten in dit artikel
Tags