A.N.D.Y. - I'm Housin'

A.N.D.Y.

A.N.D.Y. - I'm Housin'

5
Releasedatum: 
16/02/2015

De Brusselse producer Andy Faisca, die zich soms ook uitgeeft voor A.N.D.Y., heeft een nieuwe single klaar die sinds een paar dagen uit is op zijn label Higher Ground Records. Sinds zijn samenwerking met Dominique Young Unique, u wellicht bekend van Earthquake - geproduced door Diplo en DJ Fresh -, kan de resident van de Libertine Supersport al eens zeggen dat hij ergens komt met zijn muziek. 

Nu is er dus de nieuwe single I'm Housin'. Het is overduidelijk gemikt op de TOPradio-playlists van deze wereld, waar op zich niets mis mee is. Een catchy, cleane productie met niet mis te verstane referenties naar de french touch van de late jaren negentig. Veel meer dan vreemde spasmen opwekken in onze bekkenzone doet het echter niet, maar dat is best oké.

Geen pretenties, geen rookgordijnen. What you hear is what you get. Wij hebben al meerdere stijve dansvloeren zien openbreken met platen als deze. Dat is ook niet onlogisch, gezien A.N.D.Y. als dj veel meer in zijn mars heeft dan hij als producer met deze single voorlegt. Zijn mixtapes zijn zeer zeker een aanrader! 

Schattig, uiterst dansbaar plaatje dat in goud kan veranderen in de handen van de betere dansvloerpyromaan. Maar daar stopt het ook.  

Artiesten in dit artikel