E.P.

ANNA - Momentum

ANNA

ANNA - Momentum

9
Releasedatum: 
19/10/2015

Braziliës beste exportproduct, en nee dan hebben we het niet over eerste klassespelers of koffiebonen, komt weer met een release op de proppen. We hebben het inderdaad over ANNA. Met dertien jaar ervaring op de teller en releases op ondere andere TronicToolroomKraftek en Turbo is ze allang een volleerde rot in de techhouse en technoscene. Support krijgt ze ondere andere van Carl CoxRichie Hawtin en Damian Lazarus en af en toe verschijnt ze met een magistrale set op BBC Radio 1. Hoogtepunten in de voorbije twee jaar waren tournees in Frankrijk, Spanje, Dubai, India, Mexico, Ierland en als kers op de taart technohaven Duitsland. 

Haar EP verschijnt op Yoshitoshi Recordings. Een label dat al 21 jaar werkt aan een sterke reputatie in de house music industry. Bekendere artiesten zoals D-UnitySpektre en Pig&Dan hebben hier al op gereleaset en al meerdere malen de top van de charts behaald. Met het oog op vernieuwende en verfrissende elektronische sounds blijven ze een betrouwbare bron van de betere floorfillers. Als wij aan ANNA denken, worden we toch altijd een beetje vrolijk vanbinnen. Of dat komt door haar hoge standaard of door haar gedreven doordringende flows die ze in haar tracks steekt? Laten we beide nemen. 

Disndat, haar eerste track, krijgt meteen dat donker getint techhouse-jasje aangesmeten. Met scherpe snares en korte, bijna psychedelische, tussenstukken wordt de enige vocal 'Do it like that' mooi voorop geplaats. De middenste break zal dan hoogstwaarschijnlijk ook voor vele topmomenten op volgepakte dansvloeren zorgen. 

Met haar tweede track, Momentum, gaat ze meer de donkere technokant uit. Lekker hard, flashy opbouw op de achtergrond en een nietsvermoedende drop waarop stilstaan verboden is. Mooie formule als je het ons vraagt! Beluister hieronder de verkorte versie van haar nieuwste release en hou zeker je oren open voor deze mooie dame. 

Als wij de naam ANNA zien staan, verwachten we telkens een pracht van een release. Tot nu toe heeft ze telkens onze verwachtingen volbracht. 
Vernieuwend, donker en true to her roots. Meer moet dat niet zijn!