E.P.

Ardalan - Thunderdad

Ardalan

Ardalan - Thunderdad

7
Releasedatum: 
18/03/2016

Wanneer we twee maand geleden schreven aangenaam verrast te zijn bij The New Years Special EP vanop Dirtybird, hoeft het geen betoog dat er bij dit vervolg enige interesse is. Niet onterecht zo blijkt, want Ardalan bevestigt op deze Thunderdad EP al het voorspelde goeds.

Het is de tweede EP van Amerikaanse Iranees op het label van Claude VonStroke. Eerder leverde hij samen met Justin Martin al het wobbelende hitje Function af, en ook nu is de sound doordrenkt van wiebelende beats. Verder op het palmares staan releases op Toy Tonics, Suol, Toolroom, Play It Down van Jesse Rose, Snatch! van Riva Starr en W&O Street Tracks.

Met nummers als Thunderdad is het niet moeilijk fan te worden van de producer. De track stuitert heen en weer waardoor ie invloed van alle kanten verzamelt. Een vleugje acid in, een stevige scheut bass, wat narratieve vocals en je hebt een dansbaar allegaartje.

Maar ook Look It moet niet onderdoen. Dit zwaardere nummer maalt niet om een dreun meer of minder onder de overigens erg subtiele percussie en vocals. Verder wordt de intensiteit opgevoerd met strakke tech-house tot gevolg.

De titletrack draagt de voorkeur weg, maar deze EP staat op zichzelf. Puik werk van het talent.

Artiesten in dit artikel

Gerelateerd