E.P.

Compuphonic - My Love (Exploited)

Compuphonic
Exploited • 2016

Compuphonic - My Love (Exploited)

9
Releasedatum: 
14/11/2016

Sinds deze week is My Love, de nieuwe EP van onze landgenoot Compuphonic verkrijgbaar op het Duitse label Exploited. Ook op deze EP krijgen we de melodieuze house waar de man klaarblijkelijk zijn specialiteit van heeft gemaakt te horen.

Maxim Firket, aka Compuphonic, draait al een goede tien jaar mee in de housescene. Met nummers als Radio Atlantis, Walking On The Edge en uiteraard Sunset (goed voor meer dan 8 miljoen views op Youtube) behoort hij tot de absolute top in zijn genre. Sinds deze week zijn er twee nieuwe nummers van de Luikenaar, My Love en Dolce beschikbaar.

My Love is een heerlijk rustig, zonovergoten nummer dat ons qua stijl meteen aan Caribou deed denken. Een aangename voicesample zweeft over een aanstekelijk basdeuntje terwijl de kicks ver op de achtergrond blijven, dit nummer zal in uw hangmat even aangenaam klinken als op een dansvloer.

Dolce is een tikkeltje harder, al is hard nog steeds behoorlijk relatief als het over deze EP gaat. Ook op dit nummer overheerst het melodieuze aspect, al zijn de bassen iets zwaarder. Net als My Love is ook Dolce een perfect nummer om rustig op weg te dromen.

Wederom knap werk van onze Luikse landgenoot CompuphonicMy Love kan naar onze mening zo in het rijtje van Sunset en Radio Atlantis!

Artiesten in dit artikel