E.P.

Huxley - Rag & Bone

Huxley
Aus Music • 2016

Huxley - Rag & Bone

9
Releasedatum: 
11/11/2016

Met het alsmaar toenemende rumoer - in de positieve zin - rond de Britse producer Huxley, konden we niet anders als zijn nieuwste release onder de loep nemen. Rag & Bone is dat dus en daarvoor kreeg hij de hulp van de bijna legendarische Roy Davis Jr.

De naam van deze EP is even ruig zoals hij klinkt. Do You Feel Me brengt met zijn authentieke sound en vocals van Roy Davis Jr. waarschijnlijk een heuse portie nostalgie mee voor de oude technorotten onder ons. Acid sounds, catchy drumrolls en donkere bas zorgen samen voor de nodige variatie zodat het nummer licht verteerbaar is.

De twee andere nummers op deze EP, Weapon 3 en zijn dubversie, doen terugdenken aan de beginperiode van Huxley die iets meer main room gericht was. Toch is er geen tekort aan underground-gehalte en is vooral de dub een stevige knaller.

Rag & Bone is zo'n EP die iedere zelfrespecterende techno-dj wel op zijn plank mag staan hebben. De samenwerking met Roy Davis Jr. bewijst nog maar eens hoe zijn aanzien binnen de technoscene steeds toeneemt. Jammer dat er niet meer nummers op deze EP staan, want na deze twee is onze honger nog niet gestild.

Artiesten in dit artikel

Gerelateerd