E.P.

Kynan Cosma - The Path

Kynan Cosma
7,5

Kynan Cosma - The Path

7,5
Releasedatum: 
10/10/2017

De zesde release op het label Deep House Belgium is er eentje van de handen van Kynan Cosma. The Path is een EP die vijf tracks telt en een zweverig sfeertje opwekt. Kynan Cosma is een jonge dj/producer die opgroeide in het Waasland en deze zomer niet stil heeft gezeten.

Kynan Cosma bracht begin juli nog een stevige track uit op Deep House Belgium, maar probeert ons met The Path mee te nemen op een ruimtereis. Lang uitgesponnen soundscapes worden gedragen door een rustig maar diepe beat. Vooral bij de titeltrack en ook bij Extraterrestrial is deze beschrijving van toepassing.

Palindrome zoekt meteen de duistere kanten van het house-universum op. Niet dat we in een zwart gat terechtkomen, maar de boze marsmannetjes liggen wel op de loer. Na die stevige track brengt Clouds Of Porto terug rust. Kynan Cosma bewijst met het dromerige Palindrome meer dan ooit dat hij thuishoort op Deep House Belgium.

Flight 106 is het meest agressieve nummer van The Path. Het lijken wel spacy vocals, afkomstig van een koor, die de track een geheimzinnig kantje geven. De combinatie van diepe oscillerende synths en een strakke beat zorgt ervoor dat alles vlotjes blijft doorrollen.

Kynan Cosma laat met The Path zien wat hij in petto heeft. Bij Deep House Belgium zit hij zeker goed, maar toch zijn we benieuwd waartoe hij nog in staat is. Hou Kammermusik in de gaten. Dat is een feestconcept waarbij Kynan Cosma resident dj is.