E.P.

Monika Kruse Ft. Pig & Dan - Oblivion

Monika Kruse

Monika Kruse Ft. Pig & Dan - Oblivion

8
Releasedatum: 
11/07/2016

Vorig jaar werkten Monika Kruse en het Spaanse duo Pig & Dan samen aan hun Colours EP, later dat jaar volgden ook nog de tracks Into The Light en Don't Let The Shadows In. Nu presenteren ze ons hun nieuwe Oblivion EP op Terminal M Records, het label van Monika Kruse.

Wie dit jaar het geluk had een ticket voor Tomorrowland te bemachtigen kon dit weekend nog genieten van een geweldige dj-set van Pig & Dan, waarin ze ook twee nummers vanop deze EP verwerkten.

De EP opent met de track Sensation, een techhousenummer dat bepaald wordt door de schreeuwerige vocals die er doorheen gieren. Sensation is meteen het rustigste nummer van de EP, hetgeen vooral veel zegt over de volgende twee nummers.

Het nummer Oblivion zal naar onze inschatting het populairste nummer van deze release worden. Inmiddels heeft dit harde technonummer al de tiende plaats in de Techno Top 10 van Beatport veroverd en het zou ons niet verbazen als het daar niet bij blijft. Dit nummer zal ongetwijfeld nog vele festivalmenigtes omver blazen deze zomer: CO2-kanonnen aan en knallen maar!

Het laatste nummer, Boogie Man, is mede dankzij de opzwepende opbouw in de break onze persoonlijke favoriet. Dit nummer is een waardige afsluiter van een zeer sterke EP.

Als het van ons afhangt, mag Monika Kruse nog lang vriendjes blijven met het Spaanse meesterduo Pig & Dan, wij kijken uit naar meer werk van dit trio!

Artiesten in dit artikel