Single

Mumbai Science - Black Hole

Mumbai Science

Mumbai Science - Black Hole

8
Releasedatum: 
23/10/2015

De jongens van Mumbai Science zijn terug! Een jaar na hun debuutalbum Déja Vu komen ze op 23 oktober met hun nieuwe single Black Hole, die gereleaset zal worden via het vertrouwde Lektroluv Records. De single ging al in première bij Annie Mac op BBC Radio 1 en dat is meestal een goed voorteken.

We hebben hem nog niet helemaal van begin tot einde kunnen beluisteren, maar de SoundCloud preview leert ons al heel wat. Eerst en vooral zijn we meteen gegrepen door de speelse sfeer van het nummer. De basslijn doet je onmiddellijk bouncen en de vocal hook zing je al tijdens de eerste luisterbeurt meteen mee. De leuke arpeggio werkt het geheel helemaal af tot een vette, funky schijf. De stijl ligt in de lijn van het debuutalbum en doet ook denken aan nummers van Sharam Jey of Kolombo, al zou het nummer even goed op Tiga’s Turbo Recordings uitgebracht kunnen worden. 

De support van Annie Mac, Boys Noize, Laidback Luke, Richie Hawtin, Scuba, Adam Beyer en Dustin Zahn komt er dan ook niet zomaar. Al kunnen we misschien verklappen dat die laatste technolegendes ook al hebben geluisterd naar een zeer dikke remix die er zit aan te komen…

Zoals we al zeiden, dit is een inventieve, speelse, funky schijf die je in no time aan het dansen krijgt. Wij zijn klaar voor meer van dit, al zijn we ook heel benieuwd naar de speciale remix die er zit aan te komen.