E.P.

Tom Hades - Goya EP

Tom Hades
8
Loose Records • 2018

Tom Hades - Goya EP

8
Releasedatum: 
26/01/2018

Onze landgenoot Tom Hades doet het lang niet slecht in de technowereld. Hij bracht reeds werk uit op Adam BeyerDrumcode en Materia Black Electronics van Marco Bailey alsook op zijn eigen label Rythm Convert en was te gast in de VS, Brazilië, Japan, ... Ons favoriete nummer van hem is nog steeds zijn remix voor The Darkness van Redhead

Deze week bracht hij zijn nieuwste EP uit, Goya genaamd. Deze werd gereleased op Italiaanse Loose Records en bestaat uit drie tracks. Titeltrack Goya combineert melodieuze elementen met harde kicks en diepe bassen, als je deze hoort begrijp je meteen waarom Hades ook al op Drumcode releasede. De remix die Hush & Sleep van Goya maakte is op zich niet slecht maar mist voor ons wat originaliteit. 

Dan is er ook nog Come On, een behoorlijk hard nummer waarbij het melodieuze aspect een stuk minder aanwezig is en de focus voornamelijk op de percussie ligt, terwijl ravegeluiden in de verte dreigend echoën. 

Tom Hades doet waar hij goed in is en levert wederom een knap staaltje technogeweld. Titeltrack Goya is onze favoriet op deze EP. 

Artiesten in dit artikel