Poolside - Do You Believe?

Door fosco13 |
Geplaatst op 20/04/2011

Maak kennis met de zomer in ons land en maak kennis met Poolside. Hun Do You Believe? is een hit in wording en kan zeker gebruikt worden bij alle barbecues en feestjes die jullie in dit heerlijke warme weer organiseren. En als je het origineel nog niet zomers genoeg vindt, kan je altijd terecht bij één van de heerlijke remixen die toegevoegd zijn aan hun debuut EP.

Do You Believe? is de debuutrelease van het productieduo uit LA met de zomerse naam Poolside. Zij serveren ons heerlijk zachte vocals op een bedje van piano en bijhorende discogroove. Het nummer figureerde voor het eerst in de mixtape van niemand anders dan onze landgenoot Vito van Aeroplane bij het begin van dit jaar. Ondertussen staat het nummer al in tal van landen in de ultratop en heeft de clip al meer dan 30 000 views op YouTube

Nog iets heerlijker dan het origineel is de remix die Jacques Renault verzorgde met de bijgevoegde vocale steun van zangers Tiffany Roth van Midnight Magic. Last but not least komen opkomende talenten James Curd and Cosmic Kids ook eens laten proeven van hun herwerkte versie. Check alle versies maar eens rustig hieronder en beslis dan om de beste te kopen, zodat je alvast één nummer hebt om deze zomer non-stop te draaien!

FCL53 - Poolside - Do You Believe? by future classic

2 reactiesop"Poolside - Do You Believe?"

afbeelding van Jeroen Peetermans

Door Jeroen Peetermans op 20 april, 2011 - 15:46

Hou die James Curd ook maar in de gaten!

afbeelding van Arnoooo

Door Arnoooo op 20 april, 2011 - 18:56

Goed weer, en dan deze muziek op de achtergrond, wat heeft een mens nog meer nodig? ^^