Aftermovie Leuven Goes Out maart 2012

Door Bram |
Geplaatst op 19/03/2012

Op 2 maart veranderde Leuven even in een grote festivalstad, dankzij het indoor festival Leuven Goes Out. Onder meer Mumbai ScienceThe OthersEgo TroopersBrownzWe Are Prostitutes en Speedwagon lieten de bezoekers genieten van hun knallende sets. Ook Fuzz Magazine was aanwezig en maakte volgende aftermovie.

De Albatros was de place to be voor de dubstep en drum 'n' bass-liefhebbers. Speedwagon zette de boel in gang met een diverse drum 'n' bass-set en was zo de ideale opwarmer voor The Others. Met het huidig eenmansproject van Alex Crawford spraken we trouwens nog na afloop en hij was onder de indruk van het Belgische publiek. Leuyvenaar Brownz, onlangs nog op onze gratis compilatie, mocht de kers op de taart zetten.

In club Montreal was alles in gereedheid gebracht voor de komst van drie grote namen. We Are Prostitutes speelde de perfecte warming-up set en vindt dat naar eigen zeggen altijd leuk om dat te mogen doen. De jonge mannen van de Ego Troopers lieten vervolgens het aanwezige publiek proeven van hun recente werk, waaronder natuurlijk hun singles Polar en Whale. Mumbai Science ontgoochelde uiteindelijk niet als headliner en vertelden ons dat ze het fijn vonden om nog eens in hun studentenstad te kunnen spelen.

Geniet nog eens van de volledige avond in de electro/house en drum 'n' bass/dubstep-locaties waar onze cameramensen van CompleteCam de avond op film vastlegden!