Bobby Ewing remixt Op Speed

Door fosco13 |
Geplaatst op 05/06/2012

Iedereen kent Bobby Ewing als één van de masterminds in Discobar Galaxie, maar tegenwordigt focust hij zich ook af en toe op zijn soloproject. Met single Umadub levert hij de eerste release voor het nieuwe label van Moonlight Matters, Players, af. Ondertussen amuseert de sympathieke Leuvense dj en producer zich ook met remixen van niet zo voor de hand liggende bands, zoals deze The Boerenzonen Op Speed. Dialect meets disco en terwijl je dan zijn versie van Gemeen toch aan het downloaden bent, kan je even goed even de Lynchiaanse homemade videoclip bekijken.

Misschien ken je de The Boerenzonen Op Speed nog wel van hun lang vervlogen radiohit Vel Tegen Vel, maar ondertussen blijft de ooit als grap opgerichte band wel verder muziek maken. Deze Gemeen is opnieuw een straf nummer en Bobby Ewing voegt er in deze remixversie nog wat extra disco-elementen aan toe.

Ook de videoclip is volledig DIY-stijl, met de frontman van de band in de hoofdrol van deze David Lynch-achtige kortfilm. Je kan de remix van Bobby Ewing gratis downloaden via het downloadicoon. Beluister gerust ook eens zijn single Umadub hieronder!