Leunen op de schouder van Para One

Door Ben Moens |
Geplaatst op 06/06/2012

Para One is terug! Zijn nieuwe single Lean On Me zweefde al even rond op het internet maar nu is daar de videoclip ook voor afgewerkt. Het lied werd samen met Teki Latex op de vocoder gecomponeerd, maar deze videoclip deed Jean-Baptiste de Laubier -de echte naam op het Frans paspoort van Para One- volledig zelf. Zeker ook de moite is het remixpakket met HrdvsionMax Tundra en Salva. Die laatste is trouwens volledig gratis te downloaden

Het bleef nochtans even stil, vorig jaar nog richtte hij samen met Bobmo en Surkin het nieuwe Marble label op, als opvolger van het ter ziele gegane Institubes. Deze release kreeg al massale support van Brodinski, de Crookers, Busy P, A-Trak, Riton, Boys Noize, Joakim, Feadz, Annie Mac en Renaissance Man.

In de cd-rekken kan je vanaf 18 juni naar album Passion op zoek gaan! Single Lean On Me is reeds uit van 30 april en kreeg remixen mee van Salva, Hrdvision en Max Tundra. De eerste remix kunnen jullie gratis binnenhalen door op ons downloadicoon te klikken!