Jaymo & Andy George mixen Moda Black

Door Ben Moens |
Geplaatst op 20/06/2012

De Britse radiohosts Jaymo & Andy George stellen op 9 juli met trots hun Moda Black compilatie voor. Gekend van op BBC 1 hadden ze altijd al meerdere vingers aan de pols op het vlak van de nieuwste releases en frisse tunes. Deze compilatie op Moda Black krijgt een gelijknamige titel mee en zal volledig nestaan uit exclusief en onuitgebracht materiaal, waaronder een track van onze Belg Kill Frenzy!

Moda Black is het zusterlabel van Moda Music. Ze staan garant voor diepe, underground soulmuziek met een beat onder. Denk aan namen als Disclosure (die hier onlangs passeerden met hun The Face EP), The 2 Bears, Tim Green, Eats Everything en meer. Dertien tracks werden verzameld en netjes in elkaar gemixt.

De twee heren hebben het nochtans druk genoeg. Naast hun radioshow zijn ze dit jaar alweer resident in We Love... Space op Ibiza, waar ze naast namen als Carl Craig, Julio Bashmore, The Chemical Brothers, Henrik Schwarz en Claude Vonstroke ten dans zullen spelen. In eigen land hosten ze zelf ook een Moda-avond in de Fabric in Londen. Op 13 juli vindt daar de releaseparty van deze compilatie plaats.

Op de tracklist van het begeerde schijfje zullen staan:

 1. Jack Fell Down – Night Crawler
 2. Lukas – Best In Show
 3. Hot Since 82 – Knee Deep In Louise
 4. Jett – I Know I Want You
 5. The 2 Bears – Banger (Eats Everything & Idiotproof Remix)
 6. Jaymo & Andy George – How It Goes
 7. Disclosure – My Intention Is War (Fig II)
 8. Mia Dora – Jailbait
 9. Nick Monaco & Kill Frenzy – This1 That1
 10. Shadow Child – So High
 11. Celsius – Must Be You
 12. Old Soul - Unusual Paradise
 13. Tim Green – Reed