Boys Noize werkt samen met Skrillex(?)

Door Ben Moens |
Geplaatst op 08/08/2012

Er zou een samenwerking op til staan tussen Boys Noize en Skrillex. Dat de heren elkaars werk wel appreciëren, was al langer duidelijk. Dog Blood zou de artiestennaam worden, Next Order de tracktitel.

Boys Noize speelde de track onlangs, Skrillex postte een filmpje op z'n facebook (gelinkt naar de YouTube-account van z'n label) en Mixmag berichtte er reeds over; Dog Blood is een nieuw, mysterieus project dat binnenkort werk uitbrengt op zowel Boysnoize Records als OWSLA, het label van Skrillex. De twitteraccount van het nieuwe project volgt slechts 6 anderen; Boys Noize met diens label en Skrillex plus label, aangevuld met Kraftwerk en Metallica, wat in feite als een heel goede kruising kan tellen om bovenstaande track te beschrijven. 13 augustus zou er al een pak meer moeten duidelijk zijn, volgens de releasedatum van Middle Finger / Next Order. Al bij al klinkt deze teaser verre van slecht!

Langs de andere kant zou het ook ietwat vreemd zijn, vooral langs de Duitser z'n kant. Die begon nog maar pas met zijn promo voor de nieuwe single en album later dit jaar. We zijn benieuwd.