×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor 45 Fest in Hasselt (24/06)

Bij de start van de zomervakantie is er steeds een overaanbod aan feest. Maar als je 24 juni toevallig in de buurt bent van Hasselt, is het bijna verplicht om een kijkje te gaan nemen op 45 Fest in de Forty Five. Uitgegroeid van een bedankingsfeest voor hun Facebook-fans tot een bescheiden festivalletje. Het kan niet anders of een zomer die op een dergelijke manier start, zal de beide summers of love met het schaamrood op de wangen naar huis sturen.

Vier podia, vier feesten van allerlei kunne. Met op de line-up Discobar GalaxieSven De Leijer (met of zonder opstapje, wordt nog spannend), Roberto Capuano, Station Earth, Gewelt, Faisal, Beauhause, Way Back, en nog veel ander beau monde uit de binnenlandse dj-wereld. Nog even doorbijten, die examens succesvol afwerken, en dan partytime! Lees meer over dit event in onze voorbeschouwing.

Wij mogen met Fuzz Magazine maar liefst vijf duotickets weggeven. Al wat je daarvoor hoeft te doen is uw cursor richting 'Deelnemen' begeven. Gebruik daarvoor best uw muis, touchpad, touchscreen of stylus. Hulp nodig? Contacteer uw software- en of hardwareleverancier. Zeg nu nog eens dat we het niet makkelijk maken!