×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Outsiderz @ Nijdrop (20/07)

De zomer is in het land en dan weten ze in Opwijk wel wat gedaan: de dj-booth buitenzwieren! Outsiderz, het outdoor dj-festival van muziekclub Nijdrop, is toe aan een zesde editie en is in een immer jolige bui; wij bij Fuzz Magazine mogen zelfs met gratis duotickets zwieren!

Voor de betere beats tijdens de zwoele nacht in het gemeentepark achter Nijdrop, nodigen ze een hele resem (28 in totaal!) Belgische én buitenlandse platenruiters uit. Die verdelen ze over vier stages, elk met hun genre. Oh ja, 20 juli, dus dag nadien uitslapen op de nationale feestdag!

SRTW - We Were Young (Sascha Kloeber Remix)

Zo kan je in de StuBru Arena terecht voor Eivissa-man Sam De Bruyn, botsautomenner Gunther D, het tropische Rakka's Circus, de gewillige We Are Prostitutes en de ritmische Masai. Op de Haus-stage voeren twee buitenlanders het woord; de Nederlandse Funkerman (met z'n knappe Forbidden Ritual EP onder de arm) en Duitse Sascha Kloeber. Ze worden bijgestaan door DJ Prinz (aan z'n 20'ste jaar bezig in het vak) en Limburgse toppers Way Back (met 9/10 op het producerapport) en Gewelt (Hier, een interview. Een dijk van een debuut-EP. En een mix vol platen die ze nooit opleggen!).

Daarnaast kan je M&T, Tito, Cedex & Higher Underground (hun Fuzz Five!), Bassdubbers of Hookerz trotseren op de Drum To Bass-stage of Local Heroes ontdekken als Moeinza x Synto, Mr. Phonic, Fooonetik, Neglectik, Mr. Bunks, Ontwricht, Synik, James, Deviation en Martin & Cortez.

Meer info, tickets en de volledige line-up vind je op de website van Outsiderz. Meedingen naar een gratis duoticket? Klik rechtsboven op 'Deelnemen', meer niet.