×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor bunkTEK hosted by SILO (07/08)

Nog enkele luttele uurtjes en het weekend breekt weer aan. Als dat al geen fantastisch nieuws is, maakt Fuzz je dag nu nóg beter!  We mogen 3 duotickets weggeven voor bunkTEK hosted by SILO op vrijdag 7 augustus in Glabbeek!

Als we de line-up mogen geloven, gaan we op een muzikale trip in de bunker van Glabbeek. Een trip van techno en house met invloeden van hiphop, funk en disco. Robert Hood zal er onder zijn alias Floorplan het zand stevig doen opwaaien. We kennen meneer Hood nog vanop Dour, waar hij ons als afsluiter van dag 3 trakteerde op een memorabele set. Hieronder al een voorproefje van hoe het eraan toeging op het Weather Festival in Parijs in juni. 

Ook Moodymann zal iedereen aan het dansen krijgen met zijn unieke sound. Deze jongeheer draait al jaren mee in het elektronische circuit en brengt een mooie mix van techno, house, funk en soul.

Nog meer beats worden verzorgd door Leon Vynehall, gekend voor zijn swingende house klanken. Zijn geschiedenis als producer is eerder kort maar volgens ons wacht hem nog een mooie toekomst. Hij is nog maar voor de tweede keer in België dit jaar, een uitgelezen kans om deze getalenteerde producer eens aan het werk te zien!

Belgisch talent kan natuurlijk ook niet ontbreken op dit event. Walrus zal samen met Handless DJ het front van de Belgen in de bunker verdedigen.

Tickets voor dit event kosten slechts 14 euro. Maar bij Fuzz Magzine zijn we natuurlijk weer erg vrijgevig en geven we gewoon 3 duotickets weg! Doe mee door rechts boven op Deelnemen te klikken. Veel succes!