×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor NYE 2016 met Aril Brikha @ Ampere (31/12)

Wie nog niet weet waar naartoe met oudjaar kan het nieuwe jaar vieren met Ampere. Zij tellen af naar nieuwjaar met NYE 2016: A Space Odyssey. Hiervoor mag Fuzz Magazine als nieuwjaarscadeau twee duotickets weggeven inclusief bijhorende champagne én een vinylpakket vol verrassingen.

Met oud op nieuw zijn de nieuwjaarsfeestjes vaste kost, zo ook bij Ampere. Ze hadden een geweldig jaar achter de rug waar Ampere als beloning de tweede plek op de Redbull Elektropedia Awards veroverde in de categorie beste club. Volledig in space thema nodigen ze enkele dj’s die in 2015 op hun affiche pronkten, opnieuw uit. Aangevuld met enkele nieuwe namen en hun voltallige team van residents werpen ze nog een keer een blik op het voorbije jaar alvorens 2016 in te stappen.

Op de lineup staan enkele blikvanger waaronder Audio Werner en Makam, maar ook Aril Brikha. De afgelopen jaren zijn strakke livesets het handelsmerk van die laatste geworden. Hij noemt zich dan ook eerder een producer dan dj. Zijn stijl is moeilijk te beschrijven en is een mix van deephouse, techno en techhouse. Hij doet niks pre-planned maar weet steeds een indrukwekkende live performance te brengen

Dat ander zwaar gewicht Audio Werner heeft voor velen geen introductie nodig. Audio Werner is een legende met zowel live als dj performances. Zijn recentere werk is meer jazzy en dubby house en was in geen tijd uitverkocht. Dat wil wel degelijk iets zeggen.

Als dat nog niet genoeg is verzekeren de maar liefst zeven residents zoals Arne, Pirrès en Delbaen dat je kan dansen tot in de vroege uurtjes.

Schrijf je dus zeker in voor de wedstrijd als je wil kans maken op één van de twee duotickets (+ vinylpakket én fles champagne) door je in te loggen of te registeren en dan op de knop 'Deelnemen' te klikken bovenaan dit artikel. Succes!

Artiesten in dit artikel