×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Private Sessions (15/01)

Na een relatief lange stilte volgt er een nieuwe editie van Private Sessions! Het concept, dat ook achter de Unlocked Club Nights zit die onlangs nog Borrowed Identity naar Gent haalde, houdt op 15 januari opnieuw halt in de Oost-Vlaamse hoofdstad voor een exclusief feestje. Ook jij kan erbij zijn dankzij Fuzz Magazine!

Het was even wachten op een nieuwe editie van Private Sessions, maar die komt er nu dus aan. Voor deze editie werd de line-up wél openbaar gemaakt. Het event zal namelijk in het teken staan Lany Recordings en de recente EP-release van Sue Avenue op het label. Naast Sue Avenue zelf zal ook opperhoofd Maxim Lany present tekenen achter de draaitafels. De track Homeless vanop die EP kan je op dit eigenste moment trouwens aantreffen op de #1-spot in de Traxsource Deep House Top.

Ook de heren van Stavroz verzorgden een remix op diezelfde Same Same EP en zullen hun beste platen meenemen, net als Audio City Soul. Ter voorbereiding van het event zagen we alvast een filmpje passeren waarin labeloprichter Maxim Lany zich fysiek voorbereidt op een topfeestje! 

Wil je er ook bij zijn? Dat kan! Met Fuzz Magazine krijgen we de eer twee duotickets te verloten onder onze lezers. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je in te loggen en bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' te klikken. Tot dan!