×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor 3 Years Technoïd @ Forty Five (18/03)

Hip hoi, Technoïd is jarig! Drie jaar geleden besloten enkele bevriende dj's uit het noorden van Limburg de krachten te bundelen en techno weer naar de voorgrond te brengen. KlanK, Steg, Sample en Yobi kregen het voor elkaar om op zeer korte termijn een enorm straffe reputatie op te bouwen en speelden in clubs over het hele land. Het collectief organiseerde ook tal van eigen feesten in Fuse, Decadance, Club Vaag en Forty Five. Naast de residents stonden tal van internationale toppers op de line-up: onder meer Jeff Mills, Boris Brejcha, Mark Broom, Etappy Kyle, Psyk en nog heel wat anderen passeerde de revue. Niet mis voor zo'n jonge organisatie!

Om er een stevig verjaardagsfeest van te maken nodigde de heren niemand minder dan Marcel Fengler uit om het beste van zichzelf te komen geven in Forty Five. De Duitser is resident in Berghain, de beroemdste technotempel ter wereld en staat getekend op het invloedrijke label Ostgut Ton. Afgelopen zomer zagen we hem nog knallen op Extrema Outdoor. Het Technoïd-feest vindt plaats op 18 maart en naast de headliner en residents zal ook DJ Mania-finalist Klaps TC van de partij zijn.

Omdat ook Fuzz Magazine graag mee viert met Technoïd geven we een duo-ticket weg! Deelnemen is heel eenvoudig. Inloggen met je account op onze website en gewoon even op bovenstaande knop duwen. Wie weet sta jij op 18 maart wel de benen los te gooien tijdens een avondje vol kwalitatieve techno. Good luck!