×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Brett Johnson en Luke Solomon in Ampere (27/02)

Tom Nys - of Popperola - stampt een verjaardagsfeest uit de grond in samenwerking met de Antwerpse club Ampere. De avond staat in het thema van de verjaardag van Tom, die op de schrikkeldag 29/2 valt. Vergis je niet, het feest gaat wel degelijk deze zaterdag door. Antwerps product en Ampere resident Pirrès opent de dans voor drie heren met een overvloed aan ervaring: Raoul Belmans, Luke Solomon en Brett Johnson.

Raoul Belmans is een Leuvens dj/producer en ancien in het vak. Op Studio Brussel bewees hij zijn kunsten als dj en op zijn SoundCloud-pagina zijn enkele parels van eigen producties en remixen te vinden. Funky house is zijn rode draad, maar die neemt af en toe een zijspoor naar andere dansbare oorden.

Londenaar Luke Solomon staat al achter de mengtafels sinds zijn studententijd in de jaren ’90. Ook startte hij het project Freaks op waarmee hij enkele klassiekers creëerde. Samen met Derrick Carter richtte hij het label Classic Recordings op.

De Amerikaanse Duitser Brett Johnson is ook geen newbie in de house scene. Met producties die uitkwamen op labels als Get Physical en Visionquest vergaart hij al jaren naam en faam die hij onderbouwt met een enorme liefde voor muziek. Hij sluit de avond af en geeft Popperola een zetje richting zijn ‘tiende’ verjaardag.

Wij geven twee duotickets weg voor deze avond in de felbegeerde club Ampere. Deelnemen doe je door je te registreren en op de knop bovenaan te klikken. Wil je meer weten over de artiesten en de organisator? Check dan zeker de interessante blog van Popperola of de Facebook-pagina van het evenement.