×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor KiNK @ Botanique (26/04)

Wanneer de meest geniale Bulgaar alive in het land is, annuleert u maar beter alle plannen die er die avond klaarstonden in de agenda. We hebben het over KiNK en z'n volgende passage in onze contreien staat op dinsdag 26 april gepland. Jij kan er dankzij Fuzz gratis ende voor niets bijzijn.

Dankzij tal van geniale livesets en uitmuntende releases groeide KiNK uit tot een fenomeen. Ook wij zagen hem al geregeld aan het werk met steevast een knap rapport tot gevolg. Hij verdient een klein legertje standbeelden, al was het maar voor de grote speelvreugde die hij telkens voor de dag tovert. Daarnaast is hij een grote inspiratie voor vele house- en technoproducers uit Oost-Europa. Grote meneer.

Naast KiNK staat ook de Brusselse dj ATTAR! op de line-up die avond. Hem kennen we onder meer van z'n set op Paradise City en de gratis download van Kris Dane.

Wil je dus een been uitdansen in de Botanique? Doe mee met onze wedstrijd door bovenaan op de knop 'Deelnemen' te klikken. Wel even aanmelden / registreren!

Artiesten in dit artikel