×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Listen! in Brussel (16/04)

Listen! is een nieuw festival dat doorgaat in onze hoofdstad. Het festival biedt niet enkel muziek aan, maar ook een platenbeurs, een tentoonstelling en een congres. Listen! loopt van 14 tot en met 16 april en gaat door op verschillende locaties in Brussel. In Square, een polyvalente ontmoetingsplek, kan je vanaf 's middags terecht voor tal van activiteiten.

Op zaterdag staat er veel op het programma. Eerst kan je naar een congres waar Bill Brewster (van de website djhistory.com), Dimitri Hegeman (Tresor), San Soda en Fabrice Lig komen spreken. Vervolgens start het openingsconcert van Manuel Göttsching, en het festival wordt afgesloten door een groot feest.

Daar gaan onder andere Rick ShiverDC Salas, Bafana en San Soda te zien zijn. Daarenboven gaan Fatima Yamaha en Midland een liveset spelen, zeker de moeite dus! Naast muziek kan je ook van kunst genieten. Peter Kogler stelt zijn werk tentoon in het ING ART centre. 

Peter Kogler copyright Vincent Everarts

Wil jij gratis met een kompaan naar het Listen! festival in Brussel? Meld je aan en klik op deelnemen bovenaan deze pagina. Meer informatie over het festival vind je terug op de website. Vanaf daar kan je ook tickets kopen voor de andere dagen. Veel succes!

Coverfoto: © Listen! Festival.