×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Roots of Minimal (09/04)

2015 was een gloriejaar voor Roots of Minimal. Dankzij tal van topevents met de wereldtop van de muziekscene zoals Nicolas Jaar, DJ Koze, Dixon, Pan-Pot, Mind Against en Christian Löffler, bouwden ze verder aan hun reeds sterke reputatie. Het hoefde dan ook niet te verwonderen dat bijna 20 000 personen Roots of Minimal verkozen tot 's lands beste event tijdens de Red Bull Elektropedia Awards. Ook in 2016 staat de organisatie opnieuw garant voor frisse line-ups. Op zaterdag 9 april vormen Sonja Moonear, Margaret Dygas en DeWalta de speerpunten voor een nieuwe editie van Roots of Minimal waar jij gratis kan bij zijn!

De Gentse ArtCube wordt opnieuw het decor waarin de nieuwste episode van Roots of Minimal gespeeld zal worden. Waar eerder dit jaar Max Cooper nog met de pluimen ging lopen, is de hoofdrol deze keer weggelegd voor niemand minder dan Sonja Moonear.

De dj en producer groeide op in de Zwitserse bergen met de volle focus op klassieke muziek. Later ruilde ze haar piano in voor turntables en een stevige Roland R8. Na een gestage opmars en samenwerkingen met dj's die tot de wereldtop behoren, veroverde ze geleidelijk aan ook het buitenland. Ondertussen bracht ze tal van releases uit op labels als Karat en Perlon en stampte ze haar eigen Ruta5 uit de grond.

Ook de andere topspot op de affiche wordt ingevuld door een vrouw. De Duitse Margaret Dygas, eveneens gekend van releases op Perlon, zal haar beste platen meezeulen naar Gent. Verder vinden we ook nog haar landgenoot DeWalta en opkomend nationaal talent Lamaz op de line-up terug.

Wil je er graag bijzijn? Dat kan! Met Fuzz Magazine krijgen we de eer drie duotickets weg te geven onder onze lezers. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je inloggen of registreren en bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' te drukken. Tickets zijn ook online te koop voor €16. Voor meer info kan je terecht op het Facebook-evenement.