×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Dominik Eulberg & Marc Romboy @ IKON (22/04)

De Duitsers Dominik Eulberg en Marc Romboy steken eind deze maand de grens over voor een volgende editie van Consciousness. Op 22 april spelen ze, onder begeleiding van Belgisch talent, in Ikon te Antwerpen. Enkele dj's van de organisaties AFTR en FloorFiller vullen de line-up aan en brengen de club zonder twijfel in vervoering. Wij mogen nu enkele duotickets weggeven!

Dominik Eulberg is een dj met pakken ervaring. Als producer verdiende hij zijn strepen al op labels als Traum Schallplatten en Cocoon. Marc Romboy neemt het iets zwaardere werk voor zijn rekening, maar de rode draad van de avond blijft toch eerder melodisch. De heer Romboy is de trotse eigenaar van het label Systematic Recordings en is vaak samen met zijn maatje Stephan Bodzin te zien.

Deze twee pioniers krijgen de steun van Belgische knapen J.KøpsKagge & Bowen, Jerrymore en Vertier. Wil jij kans maken om gratis in Antwerpen de benen van je lijf te dansen samen met een vriend(in)? Meld je dan aan en klik op 'Deelnemen'. We geven in totaal drie duotickets weg.