×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Trish Van Eynde in Zwijndrecht (13/05)

Als de eerste van de maand een zondag is, dan valt de 13e steeds op een vrijdag. In het pittoreske café De Smoutpot in Zwijndrecht maken ze van de gelegenheid gebruik om de kwade geesten buiten te houden met Trish Van Eynde, First Lady of Belgian Techno. Trish wordt ondersteund door de organisatoren Savvas en Typokat (live), youngster Krusound maakt de line-up van Bassboom 5 compleet.

Trish Van Eynde staat al sinds de jaren negentig achter de draaitafels en in 2007 kwam ze op de proppen met haar eigen label. Electric Arts Recordings zou vooral Detroit techno brengen met de nadruk op energie, melodie en emotie. Tegenwoordig zien we mevrouw Van Eynde vooral terug in de grotere clubs, zo stond ze afgelopen week nog in Decadance! op het Launch Event van Hart Festival én in Eindhoven op het Pact Festival. De Smoutpot is gelegen tussen de weilanden en heeft een mooie tuin waar gefeest kan worden tot in de vroege uurtjes, perfect voor een technofeest dus. 

Wil je meer te weten komen over de locatie en de randactiviteiten? Kijk dan zeker even op Facebook via deze link. Maak kans op één van de drie duotickets door je in te loggen en bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken. Je kan steeds tickets verkrijgen aan de kassa tegen €5.

Coverfoto: © nitras.be