×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor WATF met Kölsch @ Fuse (24/06)

Tijd voor een nieuwe We Are The Future op vrijdag 24 juni in de Brusselse house- en technotempel Fuse! Ook deze keer heeft de organisatie een klepper van formaat in petto als headliner. Kölsch zal er namelijk een vier uur durende set leveren en wordt daarbij bijgestaan door Niels Feijen en Malavolta. Ook jij kan erbij zijn dankzij Fuzz Magazine!

We Are The Future haalt op geregelde tijdstippen internationale kleppers naar ons land op vrijdag. Zo waren eerder al namen als Fritz Kalkbrenner, andhim, Gui Boratto en Skream reeds te gast in de Belgische #1 club (althans volgens de Red Bull Elektropedia Awards) Fuse. Hun nieuwste aankondiging past dan ook volledig in dit rijtje.

De Deense topproducer Rune Reilly Kölsch is een graag geziene gast in ons land. Nog niet zo lang geleden speelde hij de ganse weide op Extrema Outdoor plat op de openingsdag, een klus die hij eerder dit jaar ook reeds klaarde in Café d’Anvers, net als eind 2015 in Culture Club.

Is Kölsch dan niet net iets té vaak in ons land te bezichtigen? Dat is voor discussie vatbaar, maar wie zijn straffe dj-sets reeds aanhoorde, weet dat je geen enkele kans om Kölsch aan het werk te zien, mag onbenut laten!

Naast het producen van straffe hits als Loreley, Opa, Der Alte of All That Matters, is Kölsch dan ook een uiterst begenadigd dj die zijn zet telkens op indrukwekkende wijze weet op te bouwen en in te delen. En als hij vier uur zijn ding kan doen, is Runedie we eerder interviewden – op zijn best.

Wanneer rijzende ster Niels Feijen, die op Extrema eveneens een meer dan degelijke dj-set leverde, en resident Malavolta de rest van de avond de muziek verzorgen, kan het al bijna niet meer stuk gaan.

Wil jij er ook bijzijn? Dat kan! Via Fuzz Magazine maak je kans op een duoticket. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je in te loggen of je te registreren en vervolgens bovenaan dit artikel op ‘DEELNEMEN’ te klikken. Veel succes!