×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duocombiticket voor Paradise City Festival (25-26/06)

Aftellen naar het weekend kan nooit te vroeg beginnen. Deze week is dat niet anders, zeker als je weet dat de tweede editie van Paradise City Festival op het menu staat. Denk groen, denk steengoede (live) acts, denk sfeer, denk degelijk eten en je bent er helemaal klaar voor. Fuzz Magazine mag een duo gelukkig maken met een combiticket en eeuwige roem.

Ook al is Paradise City een relatief nieuwe speler in de festivalwereld, ze wisten met hun eerste editie al een groot aandeel enthousiaste zieltjes te winnen met hun ecologische mindset, hun geniale keuze van artiesten en hun inkleding van het terrein. Dit jaar is dat op 25 en 26 juni niet anders.

Ze doen er zelfs een schepje bovenop met namen als Kiasmos, Schwarzmann, StimmingHunee (om er maar enkele te noemen) en een hele resem Belgische talenten. Als we wat dieper willen ingaan op àlle onmisbare artiesten die ons dit weekend voorgeschoteld worden, zijn we nog wel eventjes zoet. Maar we zouden Fuzz Magazine niet zijn als we dat niet deden.

Hoe kan je het felbegeerde duoticket winnen? Simpel. Meld je aan of registreer je en klik hierboven op 'Deelnemen'. Let op, de wedstrijd loopt maar één dagje... Snel zijn is de boodschap. Succes!