×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Sone Festival 2016 (23/07)

Op 23 juli is het meest intieme en gezellige festival van de regio Ronse - Gent terug! Sone Festival is het kind van drie heren: Ennio Rillaert, Aaron Demeulemeester en Robbe Vandenhoucke. Het festival zette op 28 juli 2013 voor het eerst voet op deze aardbol. Los van enkele leuke, kleinere edities in de regio is dit de vierde keer dat ze hun grote productie op het publiek loslaten. De stadstuin van Ronse, die voordien de gebruikelijke locatie vormde, is ingeruild voor een nieuwe, unieke plek nog geen 100 meter verderop.

CC De Ververij - ooit een van Ronses grootste verffabrieken -  zal nu worden verdeeld in twee stages. Die twee stages werden speciaal ontworpen door – vrijwillig architect/ingenieur – Nils. Buiten jullie oortjes zullen ook de ogen aangenaam verrast worden deze dag.

Op de Sone-stage zal menig danser getrakteerd worden op aanstekelijke house en een klein snuifje techno. Cezar Touch, de funkmeister ofwel resident van Sone, bijt de spits af om 13u en zal later op de avond het volk vakkundig naar ‘huis’ spelen tijdens de afterparty in Harmonie. Een heuse back-to-back braspartij belooft het ook te worden als je Bafana, Maté en Gullfisk op één lijn op deze line-up ziet staan.

Hierna komt het internationaal geweld bovendrijven. Philou Louzolo uit Rotterdam, William Kouam Djoko uit Amsterdam en als kers op de Sone-taart Trus’me uit Groot-Brittanië.

Coastin’ host de tweede stage waar we onze beste moves zullen bovenhalen om mee te kunnen viben met de volleerde hip-hoppers. Hierbij wordt minder bekend talent vergezeld door stevige kleppers in de scene.

Pippin en Pukaz mogen hier de eerste feesters laten zweven op hun beats waarna de oprichters van het concept - Boomslang & Hyatus -  de decks zullen overnemen.

Een stage zonder een dj van het Gentse Trillers-concept zou toch niet echt een hiphop-stage zijn. Dat is dus ook de reden dat Eagl samen met Basbusah zullen aantreden. Zij warmen het publiek verder op tot ons Belgisch zwaargewicht Faisal langskomt. Het headlinen op deze stage is weggelegd voor de Nederlander Moods.

Wij horen je al aankomen. "Hoe moet ik godsnaam in Ronse geraken?"

Daar heeft de organisatie natuurlijk ook over nagedacht. Zo zijn ze de samenwerking aangegaan met Vinyl & Voyages. Een vernieuwend concept uit Ronse dat in de herfst van 2016 van start zal gaan. Buiten het organiseren van busreizen naar vele festivals en concerten zullen ze ook een platenwinkel starten in combinatie met een gezellige bar. Praktisch gezien zal je in het Gentse worden opgepikt om 12u en vakkundig terug daar worden gedropt op zondag 24 juli, 1u.  

Noem het dus gerust een primeur waar jij nog deel van uit kan maken. Haast je dan wel want op 18 juli heb je de deadline al. Meer info op Facebook uiteraard!

Los van de busreis worden tickets nog verkocht voor een schamele € 10 maar via Fuzz kan je nog kans maken op een felbegeerd duoticket. Wil je er zo een in je bezit krijgen? Meld je aan (of registreer je), klik op deelnemen en praise the lord! 

Als je nog niet goed weet waar Sone voor staat, raden we je aan om deze aanstekelijke trailer goed te bekijken.