×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Private Sessions' Unlocked

Van 15 tot 24 juli staat de Gentse binnenstad weer tien dagen non-stop op zijn kop tijdens de Gentse Feesten. Ook de heren van Private Sessions zijn opnieuw van de partij met hun Unlocked Pop-up in de kelder van het Marriott Hotel aan de Korenlei. Tien dagen lang nodigen ze er tal van nationale en internationale artiesten uit. Met Fuzz Magazine kregen we de eer twee tickets te verloten die je toegang geven tot alle avonden!

Private Sessions ontstond als een exclusief concept dat evenementen organiseerde op uitzonderlijke locaties. Na enkele geslaagde edities - zoals de Lany Recordings Label Night eerder dit jaar - konden ze als Gentse organisatie niet ontbreken op de Gentse Feesten.

Ze vestigden zich onder de noemer Unlocked in de kelder van het Marriott Hotel en namen als Kiani & His Legion, Faisal, Maxim Lany, Stavroz, AMyn en Kill Frenzy zorgden er voor heel wat stomende feestjes. Unlocked bleef zelfs niet beperkt tot enkel de Gentse Feesten: ook tijdens het jaar wisten ze onder meer internationals Borrowed Identity en Larry De Kat te strikken en daarnaast kon je de drie oprichters op tal van feestjes vinden als Private Family.

Deze zomer mikken ze nog een stapje hoger met heel wat topartiesten, die ze in samenwerking met Red Bull Elektropedia, Bacardi en 22tracks naar België weten te halen. Even een overzicht!

Dag 1: Moxie & Mona Lee (15/07) 
De Britse Moxie, die je al eerder kon horen op BBC Radio 1 en NTS Radio, houdt tussen al haar optredens door gans Europa ook halt in Gent. Ze wordt bijgestaan door Mona Lee, die we kennen als Lissa van het ondertussen gestopte Beauhause. Zij zal funky house combineren met haar eigen zanglijnen.

Dag 2: Sunlightsquare, live + dj (16/07)
De Italiaanse producer en multi-instrumentalist Sunlightsquare deinst er niet voor terug classics onder handen te nemen en zal daarnaast ook nog een dj-set spelen.

Dag 3: We Play House Recordings Label Night w/ Red D, krewcial & Jus' Raw (17/07)
WPH-opperhoofd Red D is ondertussen een vaste waarde geworden en kan niet ontbreken. Hij neemt krewcial en Jus' Raw mee in zijn zog.

Dag 4: Elias Mazian & Arno Lemons (18/07)
De Nederlandse dj Elias Mazian kon je reeds aantreffen achter de dj-booth in De School en op het gerenommeerde Lente Kabinet. Hij wordt bijgestaan door Vice.City-oprichter Arno Lemons.

Dag 5: San Soda, Ouissam, Monsieur Graz & Maggie (19/07)
Onze nationale trots San Soda, ook gekend als 1/2 van FCL, neemt enkele bevriende dj's mee: Ouissam uit Hong Kong, Australiër Monsieur Graz en de Franse Maggie.

Dag 6: Kong, Lorin & Borat (20/07)
Kong, die we kennen van zijn wekelijkse radioshow op Studio Brussel en de door hem gecureerde lijsten op 22tracks, wordt daags voor de Belgische feestdag vervoegd door Music Mania's wandelende muziekencyclopedie Lorin en Borat.

Dag 7: Lefto & Team Liefde (21/07)
Wie anders dan Belgische legende Lefto kan de Belgische feestdag in goeie banen leiden! Naast Lefto speelt ook Team Liefde ten dans.

Dag 8: Gratts, Eluize & Küken (22/07)
Onze ondertussen in Berlijn gevestigde landgenoot Gratts krijgt de eer de achtste Unlocked-avond te leiden. De Duitse Eluize en Tuupe-resident Küken vervoegen hem op de line-up.

Dag 9: Brame & Hamo, Just Nathan (23/07)
Het Ierse duo Brame & Hamo, dat we kennen van releases op Dirt Crew Recordings en Detroit Swindle hun Heist Recordings, vult samen met Catclubs Just Nathan de voorlaatste avond.

Dag 10: Fouk & Raoul Belmans (24/07)
Het Nederlandse duo Fouk, bestaande uit Junktion en Daniel Leseman, heeft net als Brame & Hamo al heel wat releases op toplabels als Dirt Crew Recordings en Heist Recordings op zak. Zij zullen Private Sessions' Unlocked samen met nationale legende Raoul Belmans in stijl afsluiten.

Tickets kan je online aankopen voor de schappelijke prijs van 5 euro per avond. Of je kan je ook gewoon inloggen op Fuzz Magazine en bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' drukken! Zo maak je kans op een duoticket dat jou samen met een vriend(in) naar keuze op àlle avonden gratis toegang verschaft!