×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Outsiderz (20/07)

Outsiderz in Opwijk is ondertussen een vaste waarde geworden daags voor de Nationale Feestdag. Ook dit jaar weet Nijdrop ons een topline-up te serveren, gespreid over vier podia. Wil jij ook Waze & Oddysey, Nico Morano, Maxim Lany, Discobaar A Moeder, Skyve, Doctrine en Cedex & Higher Underground aan het werk zien? Waag dan snel je kans in deze wedstrijd om een duoticket te winnen!

Jaar na jaar weet Outsiderz een fijn selectie artiesten te leveren, voor elk wat wils. Iets wat duidelijk gesmaakt wordt door jaarlijks terugkerende 2500 bezoekers. Ook dit jaar wist de organisatie een uiterst gevarieerde line-up samen te stellen!

Op de Studio Brussel Arena zullen de heren van Discobaar A Moeder er ongetwijfeld een stomend feestje van maken. Skyve neemt zijn vaste MC Miyagi mee, terwijl Rakka zijn Circus meezeult. Ook Neon is weer van de partij, net als Martin & Cortez, Meert en The Knight!

De Haus-stage voorzien ons van de nodige - what's in a name - housemuziek! Blikvangers hier zijn het Britse Waze & Oddysey, die worden bijgestaan door heel wat nationale toppers. Zo zijn artiesten als Nico Morano - die ons de laatste weken al kon bekoren tijdens Helder, Paradise City Festival en DIEP Open Air -, Bollen & Fichtner en Maxim Lany deze zomer niet weg te slaan van de houseline-ups. Verder spelen ook Chantal, Sue Avenue - check zeker hun sterke Same Same EP! -, Synto x Moeinza en Jaen er.

Op de Drum To Bass-stage wordt Kortrijkzaan Doctrine als headliner uitgespeeld. In zijn zog treden ook vaste gasten Cedex & Higher Underground aan, net als Empire en RTTN & Basshacker. Miles en Solace vervolledigen de stage, terwijl MC 3xb voor wat extra sfeer zal zorgen.

De Young Talents Stage biedt tot slot de kans aan Yooth - wiens mixtape werd verkozen tot Fuzzbox Mixtape -, Louis Vogue, Jonas Brenger en Kamra om hun kunnen tentoon te spreiden. Tot slot sluit Neglectik het festival af vanaf 3u tijdens de afterparty binnen.

Wil je er ook bijzijn? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een duoticket, is je in te loggen of je te registreren en vervolgens bovenaan dit artikel op de knop DEELNEMEN te klikken. Veel succes!