×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor PeeP op de Lokerse Feesten (12/08)

De voorbije jaren was de samenwerking tussen PeeP en de Lokerse Feesten een waar succes, dus waarom hier geen vervolg aan breien? De crew achter Positif & Exceptional Electronic Pleasures verlaat hun Gentse thuishaven en trekt opnieuw op zomerretraite richting Lokeren. De soundtrack van dienst wordt aangeleverd door Agoria, Kong, Beazar, KooDoo en vaste platenleverancier Spacid. Dankzij Fuzz maak je kans op een duoticket!

Topper op de affiche is ongetwijfeld Agoria. De Fransman behoort al jarenlang tot het kruim van de house en technoscene en mag releases op Innervisions, Kompakt en Hotflush op zijn conto schrijven, alsook remixes voor Moby en New Order. Tevens is hij ook een begenadigd organisator van het festival Nuits Sonores en nodigt hij op reguliere basis collegae uit op zijn 'Agoria invites'-avonden in Barcelona, Tunesië en doorheen heel Frankrijk.

Hij krijgt het gezelschap van Belgiums finest. Zo is er Kong, één van 's lands meest verfijnde cratediggers en vaste leverancier van de betere house op Studio BrusselBeazar, lid van Stavroz, stond dan weer mee aan de wieg van Moodfamily en is vaste klant bij Roots of Minimal. Hij brengt protégé KooDoo mee. Last but not least is er nog Spacid, een der meest gerespecteerde nachtraven die ons land rijk is. Die status vergaarde hij als dj en promotor van onder meer Kozzmozz.

Tickets kan je online kopen voor de prijs van €12. Je kan natuurlijk ook gewoon meedoen aan onze wedstrijd waarbij je kans maakt op één van de drie duotickets. Log je in en klik boven het artikel op 'DEELNEMEN'. Succes!