×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor 2 Years Moodfamily Open Air (04/09)

Op zondag 4 september wordt het terrein aan de Kristallijn in Gent het decor voor Moodfamily's tweede verjaardagsfeest. Vorig jaar waren Vaal en Talal & Zoi de blikvangers van dienst, dit jaar doet Moodfamily er nog een schepje bovenop met John Talabot en Stimming! Daarnaast tekenen ook hun eigen artiesten present met heel wat live sets. Ook jij kan erbij zijn via Fuzz Magazine!

Het Gentse label Moodfamily heeft ondertussen al 9 releases op de teller staan. Naast eigen artiesten zoals AMyn, Stavroz, Beazar en Harted, boden ze ook plaats aan buitenlandse talenten als Holy Oker, Talal & Zoi en onlangs nog de Sloveen Pavlič die scoorde met zijn sterke In Raise EP.

In 2015 volgde een eerste verjaardagsfeest aan het Keizerpark in Gent, dat uitdraaide op een regelrecht succes. Dit jaar probeert Moodfamily dit kunstje over te doen aan de Kristallijn, waar vorig jaar DJ Koze en Nicolas Jaar te gast waren tijdens de Roots Of Minimal Open Airs.

Kind aan huis KooDoo zal vanaf 13u de eerste beats verzorgen, waarna een ander talent uit de eigen stal, Harted, overneemt. Harted bracht vorig jaar zijn Wander EP uit op het label en liet ons al meegenieten van een intieme pianosessie. Op Moodfamily Open Air giet hij zijn beste beats in een live set.

Na Harted volgt meteen al de eerste headliner. John Talabot zal er vanaf 16u een drie uur durende set spelen. De Spaanse producer brak in 2012 volledig door met zijn album Fin en ook via zijn eigen label Hivern Discs - dat onlangs een vinyl only sublabel oprichtte - deelt hij zijn geniale muziekkennis met ons.

Op het moment dat John Talabot zijn platen opbergt, staat de volgende Moodfamily-virtuoos te trappelen om aan zijn set te beginnen. AMyn geldt al jaren als één van de grootste productietalenten maar op zijn Twisted River EP na in 2014, blijft het het laatste jaar wat stil op vlak van releases. Gelukkig werd onlang bekend gemaakt dat er binnenkort een EP volgt op R&S' zusterlabel Apollo Records

Ook Stavroz treedt aan in volledige live-opstelling. Met hun recente Talabout EP op Laut & Luise op zak zal het viertal het publiek in perfecte stemming brengen vooraleer de tweede headliner ten tonele verschijnt. 

Die laatste is niemand minder dan Stimming. De Duitse producer draait al heel wat jaren mee binnen het circuit en bracht dit jaar nog zijn album Alpe Lusia uit op Diynamic. Stimming, een garantie op een uitstekende live set, zal de avond van 21u tot 23u in stijl afsluiten.

Wil jij er ook bijzijn? Waag dan snel je kans via deze wedstrijd! Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is je te registreren of inloggen en bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' klikken. Wie zeker wil zijn van zijn ticket, kan die ook nog altijd online aankopen aan 18 euro