×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een R&S Records-pakket

Christmas comes early want Ampere heeft een R&S Records-pakket te geef! Daarin zitten onder meer een t-shirt van het legendarische label en releases van Lone, James Blake, Synkro en Alex Smoke. Kers op de taart zijn enkele duotickets voor de R&S Records labelnight in Kompass Klub must have!

Je zou van minder zin krijgen in een avondje R&S Records, en laat er nu net eentje voor de deur staan! Ampere en Kompass nodigen een rist artiesten uit voor een iconische labelnight in Gent. Paula Temple, Pariah, Alex Smoke, Synkro, Djrum, Mixmaster Morris, AMyn en uiteraard Renaat Vandepapeliere zelf kruipen achter de decks in Kompass op vrijdag 30 september. Meer info en tickets vind je hier.

Wat valt er dus te winnen?

  • • een R&S Records-pakket met daarin een t-shirt, een compilatie, albums van Lone en Synkro, een 12" van Alex Smoke en James Blake én een duoticket voor de R&S-labelnight in Kompass Klub
  • • een duoticket voor de R&S-labelnight in Kompass Klub voor de runner-up

Kans maken op deze begeerlijke prijzen? Dat kan door bovenaan op de knop 'Deelnemen' te klikken (en registreren indien nodig). Succes!