×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win duoticket voor RIMBU – The Harbingers of Death @ Kompass Klub (19/11)

Halloween mag dan wel al even gepasseerd zijn, maar RIMBU wil toch nog grauwe, donkere en onheilspellende sferen oproepen tijdens hun derde editie in Kompass Klub. Op zaterdag 19 november zal de Gentse loods terug daveren op zijn grondvesten. We geven een duoticket weg voor deze editie!

RIMBU kent als concept een ferme groei, dat is alleen maar zo omdat ze werkelijk alle troeven van de scene weten te benutten. Zo is er tijdens de komende editie het Belgisch debuut van Tinfoil. Een collab tussen Sunil Sharpe en DeFeKT waarbij de analoge technoliefhebbers hun vingers meermaals zullen aflikken van genot. De line-up wordt vervolledigd met Radial, Scalameriya (live), TWAN en White Rose Movement.

Verder voorziet het evenement nog een hypnotiserende streling voor het oog, de mogelijkheid je eigen persoonlijkheid achterwege te laten en lekker incognito te gaan met hun Cabinet de Transformation. Voor de Cirque Magique-bezoekers allicht wel bekend.

Als laatste zijn er natuurlijk de visuals en de toepasselijke inkleding die nu nog een verrassing zijn, maar zaterdag zullen we er allicht met onze ogen in verdrinken.

Bij Fuzz bieden wij de sterfelijken graag een kans om dit spektakel gratis bij te wonen. Meld je aan/registreer je, klik op deelnemen en doe een gebedje bij Pietje de Dood. Dan komt alles goed!