×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor NEON @ AB (16/12)

Op vrijdag 16 december organiseren de Ancienne Belgique en Proximus samen het minifestival NEON in de AB. Levende legendes als Cassius en Etienne de Crécy worden aangevuld met toppers Claptone en Dusky en de boys en girls van Moodfamily hosten er de tweede zaal. Een niet te missen muzikaal festijn als je het ons vraagt. Dankzij Fuzz Magazine kan je er ook bijzijn!

De mysterieuze producer Claptone en de heren van Dusky maakten de afgelopen jaren furore met sterke releases en groeiden in een mum van tijd door tot de absolute wereldtop. Cassius en Etienne de Crécy hadden hun strepen dan al lang verdiend binnen de Franse en bij uitbreiding wereldwijde electroscene, maar blijven ook tot op vandaag nog bijzonder relevant.

Het Gentse collectief en label Moodfamily, onlangs nog bekroond met een Red Bull Elektropedia Award als Best Label, krijgt de eer de line-up in de tweede zaal voor hun rekening te nemen. Eigen talenten als AMyn - check zijn aankomende EP! -, Stavroz - check hun Talabout EP! -, Harted - uitblinker tijdens 2 Years Moodfamily - en KooDoo zullen er voor de nodige beats zorgen, net als het Duitse Diynamic-lid Johannes Brecht, die we al aan het werk zagen op Tomorrowland.

Tickets kan je vanaf 23 euro kopen via de website van de AB, maar je kan er ook via Fuzz Magazine gratis bijzijn! We mogen namelijk enkele duotickets weggeven. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inloggen of registreren en bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' drukken. Veel succes!