×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Loaded invites Radar Records (13/01)

Op vrijdag 13 januari komt het Belgische Radar Records langs bij Loaded, het Leuvense feestconcept. Radar vaardigt Doctrine en Nexus & Tight af voor deze editie. Absolute headliner voor de avond is het Nederlandse duo T & Sugah. Win een duoticket!

Radar Records heeft gaandeweg stevig haar stempel gedrukt op de drum 'n' bass scene met releases van o.a. Netsky, KG, Break, Nymfo, Blame en nog vele anderen. Het label van Murdock werd opgericht in 2010 en is niet meer weg te denken uit de scene.

Vroeger waren er de Radar-parties in Silo, ook in Leuven. Voor Radar is het dus opnieuw thuiskomen in het Leuvense, deze keer weliswaar in de Rumba. Ze worden er uitgenodigd door Loaded!

De Nederlandse rakkers van T & Sugah hebben al heel wat mooie releases achter de rug, op labels als Liquicity, Citrus, Radar en Celsius Recordings. Geen vreemde vogels dus. Benieuwd of de Rumba deze geweldenaren aan kan.

Daarnaast zal Doctrine zijn ding doen. Deze Belgische drum 'n' bass-producer heeft al muzikaal werk weten releasen via Invisible, het sublabel van Noisia, maar ook via labels als RAM Records, Bad Taste en Black Sun Empire's Blackout. Nexus & Tight aka Tim Cox zal ook van de partij zijn. Hij kende zijn doorbraak via het nummer Odyssey op de Escapism 2-compilatie van Liquicity.

Last but not least, staan Loaded-resident SBWRK en de Loaded-crew (Teezer & Boilingpoint) op het menu. Wil jij deze Radar-passage meemaken? Dat kan, even inloggen/registreren en dan kan je bovenaan dit artikel op de knop 'Deelnemen' klikken. We geven twee duotickets weg!