×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Spinler Room Invites Ilian Tape @ JC Spin (04/02)

Op vier februari is het in Dessel te doen. Hoewel de waarschijnlijkheid zegt dat je nog niet van de gemeente gehoord hebt zijn de heren van Spinler Room wel van plan het plaatsje definitief op de kaart te zetten. De organisatoren nodigen namelijk Ilian Tape uit. Het Duitse label volgt vele beloftevolle artiesten van over de hele wereld op. Voor Spinler Room komen Zenker Brothers, Andrea en Amekmar het feest garanderen. Wij mogen gewoonweg vijf duotickets voor het feest uitdelen. Meld je gewoon even aan en klik bovenaan op de deelnemen-knop. 

 Zenker Brothers zijn de founders van Ilian Tape. Hun snerpende techno vliegt rechtstreeks door het lichaam, voor het zich definitief in het achterhoofd vestigt. Ze komen echter niet alleen. Ze brengen de Nederlandse dame Amekmar mee. Wees maar klaar voor pompende, donkere techno!

Last but not least wordt ook Italië vertegenwoordigd: De Turijnse Andrea komt het Desselse jeugdhuis op stelten te zetten met zijn harde beats. Voor meer info verwijzen we je graag door naar het facebookevent.