×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Dominik Eulberg @ Café D'Anvers (24/02)

Dominik Eulberg brengt nog eens bezoekje aan ons land op vrijdag 24 februari, meer bepaald in Café d'Anvers! Onze favoriete boswachter uit Duitsland die toevallig ook nog eens heel goede muziek maakt, toonde ons in het verleden al dat hij een mooi verhaal weet te vertellen met zijn dj-sets.

Typerend voor Eulberg is dat zijn eigen nummers geïnspireerd zijn uit zijn leven als natuurliefhebber. Dit resulteert dan ook steeds weer in een sound waar aangenaam naar te luisteren valt en tegelijk een zeer dansbare feel heeft.

Dominik Eulberg zijn nieuwste EP werd uitgebracht op Traum Schallplaten, één van de labels waar hij regelmatig nog op terugkomt. Diepe beats met een zeer goed gevoel voor harmonie!

Deze muzikale nacht op 24 februari in Café D'Anvers zal omkaderd worden door nationale acts, Nico Morano, die de laatste tijd de aandacht weet trekken met zijn MORE Morano-reeks en verder ook DJ PrinzOp het balkon kan je dansen op de zwetende beats van Konna.

Wil je erbij zijn? Tickets kan je nog steeds online aankopen. Maar je kan er via Fuzz Magazine ook gratis bijzijn, wij geven namelijk duotickets weg voor deze avond! Deelnemen aan de wedstrijd doe je door je in te loggen of te registreren en vervolgens bovenaan dit artikel op ‘DEELNEMEN’ te klikken.