×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor showcase Soldout @ Archiduc (9/03)

Het Brusselse duo Soldout heeft een nieuw album klaar: Forever. Ze losten eerder al de single Do It Again waarvoor ze de hulp kregen van Goose. Win nu een duoticket bij ons voor een exclusieve showcase van het nieuwe album op 9 maart in Archiduc te Brussel!

Do It Again is trouwens niet het enige nummer vanop het nieuwe album dat je al kan beluisteren. Enkele weken geleden verscheen ook het titelnummer Forever op hun SoundCloud. De vocals zeggen het: "The end is just a new start".

Voor dit nieuwe album werkten David Baboulis en Charlotte Maison van Soldout samen met onder andere Goose (dat wisten we al!), Darko, Maya Postepski (drumster bij Austra), Marta Salogni (geluidsingenieur bij The xx, M.I.A. en FKA Twigs) en Victor Le Masne (drummer en toetsenist bij Housse de Racket).

Op 9 maart speelt Soldout een exclusieve showcase in Archiduc (Brussel) om hun nieuw album Forever in de kijker te zetten. Jij kan er alvast bij zijn! Inloggen of registreren hier is de boodschap, want dan kan je op de knop 'Deelnemen' klikken bovenaan dit artikel. Het nieuwe album komt de dag na de showcase uit (10 maart dus!).

Artiesten in dit artikel