×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Opium presents Ramon Tapia & Erik Hagleton (18/03)

Wie feest in Luik, kent Legendz. De veelzijdige organisatie weet als geen ander hoe je een avond opbouwt, en plaatst op 18 maart het Consultune-label in de schijnwerpers op Opium. Daarop maken onder meer Ramon Tapia en Erik Hagleton de dienst uit. Dankzij Fuzz kan je er naartoe!

Dat de organisatie van vele markten thuis is, hoeft geen betoog. Eerder haalden ze namen als Bob Sinclar, Martin Solveig, David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike naar de vurige stede. Even goed duiken ze de underground in dankzij Etienne de Crécy, Aeroplane en Joris Voorn. Erg open minded dus, maar wel steeds in voor een feestje.

Op Opium zal dat niet anders zijn. Want naast de klepper die Ramon Tapia is, is er ook plaats voor ontdekking. Zo wisten ze Erik Hagleton te strikken voor z'n allereerste passage op Belgische bodem. Deze Parijzenaar leverde al remixen aan voor Basement Jaxx en resideert op Toolroom Records. Ook Kaudron en Little Maya draven op.

Fuzz stuurt je met een duoticket richting Luik. Daar kans op maken kan via de knop 'Deelnemen' bovenaan dit artikel. Succes!