×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor WATF met &ME en Adam Port (31/03)

WATF nodigde vorige maand nog Tiga uit. Voor hun volgende editie toveren ze &ME en Adam Port van Keinemusik uit hun hoed. Fuse is natuurlijk opnieuw de thuishaven op 31 maart. En wij geven daarvoor drie duotickets weg!

We Are The Future, het houseconcept in Fuse, heeft een nieuwe affiche klaar. Keinemusik is een puik collectief van Berlijnse dj's en producers. &ME en Adam Port zijn steevast present daar en hebben er al heel wat releases op hun naam staan.

&ME is nochtans afkomstig van Hamburg. Hij verhuisde in 2004 naar Berlijn waar hij al vlug zijn stempel op de scene kon doordrukken. DJ Hell en DJ T. waren al snel overtuigd van zijn talent en schakelden hem meteen in als hun co-producer.

Die andere technobaas is Adam Port. Deze Duitser staat bekent voor zijn eigen stijl. Techno, maar net dat tikkeltje meer. Hij laat zich nog steeds beïnvloeden door jeugdige ervaringen met dancehall, hiphop, rap en zelfs psychedlische rock. Het zorgt voor een kenmerkend, en uniek gegeven in zijn dj-sets en releases.

Op 31 maart spelen deze twee heren samen met residents Downside en Chantal in Fuse. Wil jij naar deze We Are The Future? Gratis en voor niets! Log dan in of registreer je even op onze website en klik op 'Deelnemen'.