×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Max Cooper op Les Nuits Botanique (13/05)

In mei verandert onze prachtige hoofdstad naar goede gewoonte in de place to be dankzij Les Nuits Botanique. Van donderdag 11 mei tot en met woensdag 24 mei is het bivakeren geblazen in Brussel voor een unieke concertenreeks met gevestigde waarden en te ontdekken artiesten. Op zaterdag 13 mei ontvangt de Orangerie Max Cooper, Haring en Tennyson. Een niet te missen concert waar je dankzij Fuzz - en met een portie chance - niet eens voor hoeft te betalen!

De Britse technoheld Max Cooper strijkt neer in Brussel met zijn Emergence liveshow, volledig in het teken van het gelijknamige album uit 2016. Geen knallende techno maar subtiel epos en duistere tonen worden begeleid door een adembenemend audiovisueel spektakel. Allemaal passend in het berekend plaatje van de doctor in de bio-informatica, doorgaans niet de achtergrond die je van een underground-coryfee verwacht.

Cooper wordt bijgestaan door de Belgische Haring die vorige week nog zijn debuutalbum In Spaces uitbracht op het Brusselse label City Tracks. Voor fans van synthesizers uit de jaren tachtig en melodieus genot. Ook het Canadese Tennyson staat paraat met elektronische jazz die de boot tussen Badbadnotgood en Flume ergens in het midden houdt.

Je kan twee tickets voor deze avond winnen door bovenaan deze pagina op ‘deelnemen’ te klikken. Inloggen of kort registreren vereist.