×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor FKJ en Romare op Les Nuits Botanique (13/05)

In mei verandert onze prachtige hoofdstad naar goede gewoonte in de place to be dankzij Les Nuits Botanique. Van donderdag 11 mei tot en met woensdag 24 mei is het bivakeren geblazen in Brussel voor een unieke concertenreeks met gevestigde waarden en te ontdekken artiesten. Op zaterdag 13 mei ontvangt de Chapiteau FKJ, Romare, R.O. en Todiefor.  Een niet te missen concert waar je dankzij Fuzz - en met een portie chance - niet eens voor hoeft te betalen!

Met zijn debuutalbum French Kiwi Juice onder de arm heeft de Fransman FKJ getracht verhalen te vertellen: twaalf nummers, twaalf histoires die veel voor hem betekenen. Ondertussen is deze jongeman al lang geen onbekende meer in de elektronische wereld en zijn debuut ging enkel en alleen op dit positieve elan verder. Kalme funky electronica geserveerd door een jonge connoisseur.

De volgende naam op deze prachtige concertavond is Romare. Wij zijn al langer fan na zijn oh zo geniale passage op Pukkelpop en onze fascinatie werd alleen maar versterkt door zijn tweede langspeler Love Songs Part Two dat in november 2016 uitkwam. Inspiratie puttend uit African-American muzikale geschiedenis mixt hij disco, funk en allerhande andere sounds naadloos samen tot een meesterwerk. 

De twee resterende namen zijn talent van eigen bodem. R.​O. oftewel Olivier Rugi creëert knappe nummers die verscheidene kanten op gaan. Melancholisch, funky of futuristisch en voor zijn meest recente nummer in samenwerking met Konoba werd al zijn muzikaal talent wederom uit de kast gehaald. Todiefor kende zijn start in het trap-genre maar heeft ondertussen zijn horizonten verbreed en daar is zijn nieuwste single Beautiful wel een onfeilbaar voorbeeld van. 

Je kan twee tickets voor deze topaffiche winnen door bovenaan deze pagina op 'deelnemen' te klikken. Veel geluk ermee en hopelijk tot dan!

Artiesten in dit artikel
FKJ
R.O