×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Marcel Dettmann @ Ampere (19/05)

Met technocoryfee Marcel Dettmann wist Ampere nog maar eens een klepper van formaat te strikken. Op vrijdag 19 mei maakt de Duitse producer zijn opwachting in de Antwerpse club en ook jij kan er via Fuzz Magazine bijzijn!

Marcel Dettmann geldt al jaren als één van de allergrootste technoartiesten ter wereld en is een artiest die eigenlijk nog weinig introductie behoeft. Met releases op legendarische labels als Ostgut Ton en residenties in Berlijns hipste clubs, baant Dettmann zich al sinds de jaren '90 een weg naar de top van de technoïndustrie. Bovendien zet hij labelbaas van zijn eigen MDR (Marcel Dettmann Records) al jaren in op innovatieve techno, iets wat duidelijk aan bod komt in zijn uitstekende dj-sets. 

Op vrijdag 19 mei komt hij dus nog eens langs in ons land, een niet te missen avond! Tickets voor Ampere presents a night with Marcel Dettmann zijn online te verkrijgen aan €15 per ticket, maar je kan er via Fuzz Magazine ook gratis heen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je in te loggen en bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' te klikken. Veel succes!

Artiesten in dit artikel