×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Dimensions & Ampere present Ben Klock (23/06)

Met een naam als een klok beweegt de Duitse held Ben Klock zich al jaren doorheen de top van het internationale technowezen. Als graag geziene gast van zowel de Antwerpse Ampere Club als het Kroatische festival Dimensions pronkt hij dan ook meer dan logisch op hun gezamenlijk feest. Ook dit jaar pakt Dimensions Festival uit met een serie van internationale events in aanloop van het werkelijke festival in Pula. Antwerpen kan in dat promotoertje niet ontbreken, en jij dankzij deze wedstrijd ook niet.

Als geprezen Berghain-resident, hoofd van Klockworks Records en techno-entertainer op het betere festival of de zottere club heeft Ben Klock weinig introductie nodig. Hij wordt bijgestaan door Ampere-residents FBQ en Calvache en door Dimensions Soundsystem zelf. Knallen maar! Je kan deelnemen aan deze wedstrijd door bovenaan dit artikel op ‘deelnemen’ te klikken. Inloggen of korte registratie vereist.

Dimensions Festival gaat dit jaar weer door van 30 augustus tot en met 3 september in Fort Punta Christo in Pula in Kroatië. De grootste blikvangers op de affiche zijn Moderat, Jeff Mills, Nina Kraviz en Goldie. Tickets zijn nog steeds te koop via de ticketshop.